icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

     La 09 februarie 2018, în incinta Palatului național de cultură ,,Mihai Volontir", s-a desfășurat etapa scenică a finalei concursului ,, Pedagogul anului 2018".

     Evenimentul de amploare a întrunit peste 370 de spectatori, care au asistat la un spectacol extraordinar al creativității, inteligenței, profesionalismului, recunoștinței, aprecierilor și dăruirii de sine.

     Titlul de ,,Învățător al anului 2018" l-a câștigat Victoria Toporeț, învățătoare din Gimnaziul ,,A.Mateevici,, Răuțel, iar titlul ,,Profesorul anului 2018"  Elena Marciuc, profesoară de Limbă engleză din LT ,, M.Eminescu,, Fălești.

   DGE vine cu felicitări adresate  câștigătorilor și, totodată, urări de succes și curaj pentru etapa republicană a concursului!

   De asemeni le mulțumim din suflet instituțiilor de învățământ care ne-au fost alături în organizarea sărbătorii – IP LT ,,I.Creangă,, Fălești, LT ,, M.Eminescu" Fălești, Grădiniței nr.6 din or.Fălești, Casei de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri, Școlii Sportive pentru Copii și Juniori, precum și Școlii de muzică și Școlii de Pictură din Fălești , administrației Palatului de Cultură și Consiliului raional Fălești.Galerie foto.

      

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI