icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
și Cultură Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
May 2023
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

DOR2023 FINAL

În atenția Instituțiilor de învățământ din raion!

Vă aducem la cunoștință lista elevilor care au fost selectați pentru participare în cadrul programului de studiere a limbii engleze ,,Acces”, ce a fost inițiat de către Asociația Obștească „Academia de Inovare și Schimbare prin Educație” în colaborare cu Ambasada SUA în Republica Moldova.

index1

Lista elevilor în așteptare  pentru participarea în cadrul programului de studiere a limbii engleze ,,Access”.

index1

 Cursuri 05.06 24.06 Centrul de formare profesională continuă al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți anunță înregistrarea pentru cel de-al doilea stagiu de formare profesională din acest an care se va desfășura în format online, în perioada 05.06.2023-24.06.2023.
Cadrele didactice se pot înscrie accesând link-ul: https://forms.gle/HaW8M1R11rWCYe87A
Taxa de studii constituie suma de 1400 de lei (150 de ore contact direct, 20 de credite).
 
  De asemenea, Vă rugăm respectuos să încurajați colegii Dvs să participe la studiul propus de Centrul de formare profesională continuă al USARB și să răspundă la chestionarul cu privire la identificarea nevoilor de formare profesională accesând link-ul: https://forms.gle/x6brKhwTyFYhRVkw8. Acest chestionar va fi activ până la 31.03.2023Scopul chestionarului este de a stabili nevoile reale de formare ale unui cadru didactic. Astfel, ne propunem organizarea modulelor tematice importante și utile pentru cadrele didactice, dar și autorizarea unor programe noi la 10/20 credite.

  Anunț pentru selectarea participanților în cadrul unui program de instruire în ceea ce privește gândirea critică, alfabetizarea media, analiza, rezistența la dezinformare și reflectarea informațiilor de interes public într-un mod imparțial

   Acest anunț este lansat de către Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” în cadrul proiectului „Sprijinirea gândirii critice și rezistența la dezinformare în Republica Moldova”, susținut financiar de către Ambasada Finlandei la București.

   Obiectivul proiectului constă în sporirea capacităților instituțiilor media, ale organizațiilor societății civile, ale studenților de la Facultățile de Jurnalism și ale Consiliului Audiovizualului din Republica Moldova, în ceea ce privește gândirea critică, alfabetizarea media, analiza, rezistența la dezinformare și reflectarea informațiilor de interes public într-un mod imparțial.

  Data lansării: 20.03.2023

  Data limită pentru depunerea dosarului: 04.04.2023, ora 18.00

mapa

PROFESOR STEAM 4Asociația Obștească Inovație în Educație de Performanță
  Vă invită să participați la concursul „Profesor STE(A)M” care are ca scopul să promoveze conceptul educațional STE(A)M în procesul didactic prin implementarea inovațiilor și tehnologiilor digitale moderne.
  Concursul presupune prezentarea unui proiect STE(A)M implementat în anul școlar 2022-2023 la disciplina predată care conține:
  Fișa proiectului – tema proiectului, agrument, scop, obiective, legături interdisciplinare, criterii de evaluare.
  Fișa de monitorizare – prezentarea activităților realizate în cadrul fiecărei etape.
  Produsul final realizat de către elevi în cadrul proiectului STE(A)M va fi încadrat într-o prezentare și elaborat sub forma unui video de maxim 5 minute.
 Pentru mai multe detalii accesați regulamentul concursului - https://drive.google.com/.../1jBipOY46b3.../view...
 Pentru înregistrare la concurs accesați link-ul https://forms.gle/XAgY2w8VbSXUKe8J6

mapa

USM LOGO 240X240Universitatea de Stat din Moldova invită elevii claselor XI-a și a XII-a la evenimentul ,,Student USM pentru o zi”.

   Centrul cultural „America House Chișinău” și „America House Bălți” Invită cadrele didactice, elevii, ONG-urile, bibliotecile, centrele educaționale și culturale din toată țara să participe la Proiectul civic și ecologic „Global Youth Service Day”, ediția 2023 (Ziua Globală a Tinerilor în Acțiune) organizat în cadrul inițiativei internaționale Global Youth Service Day implementată anual de către Youth Service America.
   Anul acesta veți avea posibilitatea să câștigați 2000 MDL pentru a acoperi cheltuielile legate de desfășurarea unei activități civice cu impact la nivel local: voluntariat, înverzirea unui spațiu, ajutarea persoanelor în etate, târg de caritate, campanie de informare, flashmob tematic, activități de salubritate și curățare a spațiilor verzi, campanii de informare, etc.
   Vă rugăm să citiți condițiile de participare: shorturl.at/koxAR
   Formular de înregistrare: https://forms.gle/cB96jDvhhvkTFXzi7
   Vă urăm mult succes!

 Stimaţi manageri, vedeți ataşat

open Invitația pentru Târgul Educațional Online „Open Gates - Open Minds”, Ediția a III a, organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în perioada  1-2 februarie 2023. Evenimentul se va desfășura online pe platformele Facebook și YouTube.Rugăm să asigurați prezența absolvenților și a profesorilor la eveniment.

https://www.ugal.ro/

„Open Gates-Open Minds” 2023 - Zilele Porților Deschise la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați/www.facebook.com/ugal48

„Open Gates- Open Minds” - Zilele Porților Deschise la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se va desfăsura online în perioada 1-2 februarie 2023. La eveniment sunt așteptați să participe elevii de liceu, cadrele didactice, părinții și alte persoane interesate de oferta educațională a Universității. În cadrul Open Gates - Open Minds participanții vor putea vizita virtual spațiile educaționale și de cercetare ale universității, vor avea posibilitatea să participe la cursuri și la evenimente științifice, vor face cunoștință cu profesori și studenți, vor discuta direct pe platforma instituției cu foști absolvenți.

Programul evenimentului va fi afișat zilnic pe rețelele sociale ale universității, respectiv ale fiecărei facultăți în parte.

   
Copyright © 2023 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE ȘI CULTURĂ FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI