icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  Dumnezeu ne-a învrednicit și în acest an de am ajuns la Sfânta și Minunata Sărbătoare a Învierii Domnului Dumnezeu și Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

  În această zi luminată vrem să aducem mulțumire Bunului nostru Dumnezeu care ne-a adunat pe toți într-o frumoasă sărbătoare, pentru a aduce vestea Învierii Mântuitorului nostru prin intermediul cântecului la cea de-a XII-a ediție a Festivalului raional al cântecului pascal „Cânta-voi Dumnezeului Meu”, care s-a desfășurat în incinta Palatului raional de cultură „Mihai Volontir”, orașul Fălești.

  În cadrul Festivalului au participat 27 de formații artistice din întreg raionul Fălești. I-am avut alături pe vicepreședintele raionului Fălești, Tudor PALADI și șefa adjunctă a DGEC, Rovena DVORSCHI. Iar activitatea a fost binecuvântată de Protoiereul Mitrofan, Blagocinul Sectorului nr.1 Fălești, Ian Pelin. În holul palatului au fost vernisate expoziții amenajate cu dăruire, promovând valorile tradiționale ale neamului nostru.

  Rugăm pe Dumnezeu să ne dăruiască nouă și lumii întregi pacea sa cea Sfântă pe care a Împărtășit-o ucenicilor în ziua Învierii Sale.

  Aducem plecăciuni gazdei Festivalului, Palatului raional de cultură „Mihai Volontir”, orașul Fălești pentru buna organizare și desfășurare a Festivalului.

  Pacea și bucuria Învierii să pătrundă în fiecare casă, în fiecare familie, în inima tuturor, și astfel, întăriți întru taina biruinței Lui Hristos asupra iadului, a păcatului, a necredinței și a dezbinării, să rămânem uniți în biserica Lui cea sfântă și să rostim cu toții: ,,Hristos a Înviat”. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI