Maxima zilei  

„Ceea ce este cu adevărat valoros la un om este exact partea pe care n-am înțeles-o.”  George Bernard Shaw

   
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
   

MECC

PARLAMENTUL

guvern

anacec

logocons

ctice

 ISE

AEE

proD

 

   
   

Anunț!

 Institutul de Științe ale Educației organizează în perioada aprilie-iunie 2019 formarea continuă la modulul de trei zile Evaluarea Criterială prin Descriptori la clasele 1, 2, 3, 4.

index

  Academia de Administrare Publică anunță cursuri de dezvoltare profesională la comanda de stat cu tematica „Gestionarea eficientă a stresului” pentru fucționarii publici de conducere/execuție, în perioada 22-24 mai 2019.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
022 28 42 00
078884832

Anunț!

Stimați manageri, solicităm să  identificați profesorii care doresc să beneficieze de cursuri în teritoriu în luna iunie și să prezentați oferta până la 24.05.2019, specialistului principal, DGE Fălești, A.Apostol.

index1

Centrul de Formare Profesională Continuă a USARB organizeaza cursurilor de formare profesională continuă în perioada 03.06.2019 -21.06.2019 la următoarele specialități:

Dragi colegi,
pe link-ul de mai jos găsiți Tematica Interviului de performanță în cadrul procesului de atestare a cadrelor didactice/manageriale, sesiunea 2018-2019. Începând cu 2018, interviul a fost structurat pe discipline (întrebări din didactica disciplinelor și psihopedagogie). 

Departamentul Formare Continuă din cadrul Universității de Stat din Moldova anunță înscrierea la programele de formare profesională continuă în volum de 600 de ore (150 ore – auditoriale) echivalate cu 20 credite profesionale.

Stimaţi manageri, vedeți atașat

Tematica interviului de performanță pentru conferirea/confirmarea gradului didactic superior și conferirea gradului didactic întâi.

mapa

ÎN ATENŢIA COMUNITĂŢII PROFESIONALE, RESPONSABILILOR PENTRU FORMAREA CONTINUĂ A BIBLIOTECARILOR

mapa

   
Copyright © 2019 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI
Free Porn, hd sex

Porn Watch, Hd Porn,Free Porn,Free Sex Videos

Free Porn

hd sex

watch the best quality sex site.