CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

FELICITĂRI  

   

MECC

PARLAMENTUL

guvern

anacec

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

CNPDC

 

   
Ești absolvent al ciclului gimnazial, liceal sau ești tânăr NEET ( neâncadrat în procesul educațional sau în câmpul muncii) ?
Ești indecis în privința viitorului profesional ???
SAP Fălești îți vine în ajutor, oferindu-ți posibilitatea de a face alegerea corectă pentru a urma studiile în direcția potrivită, prin aplicarea testului de orientare profesională JVIS și RIASEC.
Aplicarea testelor de orientare profesională sunt gratuite.
Vă așteptăm pe adresa: or. Fălești str. Ștefan cel Mare 50 , Dgec Falesti , SAP Făleşti, biroul 104.
Persoane responsabile:
Tatiana Railean -psiholog SAP ,
em@il: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Veronica Cecalenco -psihopedagog SAP , em@il: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Date de contact: 0(259)24147
,, Nu ai niciodată o a doua șansă pentru a face o primă impresie bună "
  La data de 15.05.2021 , conform Planului anual de activitate al SAP Fălești, s-a desfășurat ședința de profilaxie, cu elevii clasei a VII -a din IPG ,,T. Dron", s. Mărăndeni. Tematica activității ,,Strategii de soluționare a conflictelor interpersonale".

  ,,Dreptul la educație a copiilor din comunitate ", a fost subiectul atelierului de lucru, desfășurat la data de 11.03. 2021, cu managerii Instituțiilor de educație timpurie și educatorii din raion.

  Serviciul de asistență psihopedagogică din cadrul Direcției Generale Educație și Cultură, Fălești, conform planului anual de activitate, la data de 18 februarie 2021 a desfășurat în IP gimnaziul Musteața, atelier de lucru cu tema ”Elevii împotriva violenței și discriminării” grupul țintă au fost elevii clasei a VII-a. Elevii s-au implicat activ la activitatea desfășurată , manifestând interes pentru subiectul abordat. Aducem mulțumirii instituției pentru implicare și colaborare. Galerie foto.

  Conform Planului anual de activitate al SAP Fălești, logopedul- Liliana Paladi a desfășurat la data de 22.09.2020 masa rotundă(online) pentru CDS din instituțiile unde sunt elevi cu dizabilitate de auz, cu tematica: ,, Intervenția logopedică în asistența copiilor cu dizabilități de auz,, .
În cadrul activității au fost prezentate metode și bune practici de lucru în activitatea cu acești copii. Galerie foto.
  Astăzi,15 septembrie 2020, ora 9.00, SAP Fălești a organizat și desfășurat reuniunea metodică pentru cadrele didactice de sprijin din raion. Participanții la reuniune au fost informați cu privire la reperele metodologice privind individualizarea procesului educațional în anul de studii 2020-2021, planificarea activității în contextul epidemiologic și metodele de instruire a copiilor cu necesități speciale. Aducem sincere mulțumiri participanților pentru implicare și deschidere în cadrul activității. Vă dorim tuturor un an de studii în siguranță! Galerie foto.

  Serviciul de asistență psihopedagogică din cadrul Direcției Generale Educație, Fălești, conform planului anual  de activitate, la data de 19 februarie 2020 a desfășurat în IP gimnaziul ”Sergiu Moraru”, Obreja Veche,   Panel de discuții cu tema  ”Non-discriminarea în clasa de elevi”  grupul țintă au fost elevii clasei a VII-a. Participanții s-au implicat  activ la activitatea desfășurată , manifestând interes pentru subiectul abordat. Aducem mulțumirii instituției pentru implicare și colaborare. Galerie foto.

Serviciul de Asistență Psihopedagogică continuă activitatea de evaluare și reevaluare  a elevilor cu nevoi speciale din instituțiile din raion. 

Astăzi, 14.02.2020, conform graficului prestabilit, am petrecut  o zi în IP Gimnaziul Taxobeni unde s-au evaluat complex și reevaluat elevi cu cerințe educaționale, am oferit suport metodologic cadrelor didactice, am discutat cu părinții elevilor, explicându-le care sunt oportunitățile studierii conform PEI, care este rolul cadrului didactic de sprijin în desfășurarea activității cu acești elevi.

SAP Fălești, mulțumește administrației instituției pentru colaborare și deschidere, pentru implicare și dezvoltarea  incluziunii la nivel de instituție  și comunitate. Galerie foto.

  „Dezvoltarea imaginii de sine la preadolescenți” - aceasta a fost tematica atelierului de lucru, desfășurat la data de 12 februarie 2020, în incinta IP Gimnaziul Albinețul Vechi, activitate moderată de către Tatiana Railean, psiholog, Serviciului de Asistență Psihopedagogică, din cadrul DGE Fălești.  Grupul țintă (participanți la activitate) au fost elevii clasei a VIII-a, care au dat dovadă de implicare activă, de abordare coerentă, iar tematica nu a fost una străină pentru ei. Activitatea a fost evaluată pozitiv de către managerul instituției, Dna. Casian Galina. Galerie foto.

    La data de 11 februarie 2020, s-a desfășurat trainingul logopedic pentru cadrele didactice din instituțiile de educație timpurie din raion cu tema: ,,Formarea deprinderilor de comunicare și educare a vorbirii de vârstă preșcolară 6-7 ani” moderatori logopedul SAP, Paladi Liliana și psihopedagogul SAP, Dreglea Rodica. Scopul activității a fost familiarizarea deprinderilor de comunicare și a metodelor aplicabile în dezvoltarea vorbirii de vârsta preșcolară. Cadrele didactice au participat activ la discuții și au sesizat probleme concrete întâlnite în dezvoltarea vorbirii la copii. Mulțumim tuturor pentru implicare în activitate. Galerie foto.

  Educația în familie este deosebit de importantă deoarece familia este  locul în care copiii primesc rădăcini pentru a crește și aripi pentru a zbura. În familie învățăm pentru prima dată ce este lumea, ce este bine și ce este rău, iar familia rămâne mereu prezentă în formarea noastră din tot restul vieții.

   
Copyright © 2021 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI
Free Porn, hd sex

Porn Watch, Hd Porn,Free Porn,Free Sex Videos

Free Porn

hd sex

watch the best quality sex site.