icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   
Iubire și pace s-avem de Crăciun
Și anul ce vine să fie mai bun.
S-avem bucurie și drum luminat,
Iar sufletul nostru să fie curat.

   Nașterea Domnului este sărbătoarea care bucură și pe cei mari și pe cei mici. Astfel, la 8 ianuarie 2024, în incinta Palatului raional de cultură „M. Volontir”, orașul Fălești a avut loc sărbătoarea dedicată Nașterii Domnului, activitate organizată în colaborare cu Episcopia de Bălți, Mitropolia Basarabiei.

  Ca oaspeți de onoare i-am avut alături pe Preasfințitul Părinte Antonie, Episcopul de Bălți, Mitropolia Basarabiei, președintele raionului Fălești, Vadim ROȘCA, vicepreședinții raionului: Mihai PRODAN și Evghenia MOISEI, șefa DGEC Fălești, Mariana OSADȚA, șefa adjunctă a DGEC Fălești, Rovena DVORSCHI, președinta Societății Femeilor Ortodoxe din Episcopia de Bălți, Lungu Liliana, precum și inițiatorul activității, Veaceslav TAMBUR, consilier raional.

 În scenă au evoluat colective din raionul Fălești, precum și Ansamblului folcloric „Doinița”, din municipiul Bălți cu conducătoarea artistică, Angelica TĂBURCEANU.

  Aducem sincere mulțumiri pentru bunătatea inimii, pentru înțelegere și pentru  generozitatea Preasfințitului Antonie, Episcopul de Bălți.

  De asemenea, aducem sincere mulțumiri și plecăciuni tuturor celor care s-au implicat în organizarea și desfășurarea evenimentului. Galerie foto.

        

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI