icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

„Colaborarea deschisă încurajează o mare responsabilitate,
care, la rândul său, stimulează încrederea.”
(Ron Garan)

Direcția Generală Educație și Cultură Fălești, în persoana dnei Rovena Dvorschi, șefă adjunctă a direcției, a participat la data de 13 decembrie 2023, la Conferința Națională cu genericul „Parteneriatul dintre Școală și Poliție în educația juridică a tinerilor”, care s-a desfășurat la Centrul de Excelență Tekwill, or. Chișinău.

Scopul conferinței constă în promovarea bunelor practici și experiențe de parteneriat dintre instituțiile de învățământ și instituțiile de aplicare a legii.

În cadrul activității au fost prezentate și împărtășite cele mai bune practici, experiențe, lecții învățate și provocări ale contextului de educație juridică a tinerilor. S-au oferit referințe și sugestii pentru a inspira și dezvolta în continuare parteneriatul dintre Poliție, Școală și Comunitate.

 La eveniment au participat: oficiali de rang înalt din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, Ministerului Afacerilor Interne, Ambasadei SUA și Inspectoratului General al Poliției, reprezentanți ai Inspectoratului Național de Securitate Publică, Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare, Academiei „Ștefan cel Mare”, subdiviziunilor regionale ale Inspectoratului General al Poliției, autorităților locale de specialitate în domeniul învățământului și organizațiilor internaționale.

La final de Conferință, în cadrul Galei de premiere a persoanelor și organizațiilor care au contribuit la succesul programului de socializare juridică, Asociația Cadrelor didactice Fălești, a fost decernată cu Diplomă de Gratitdine, în semn de recunoștință pentru implementarea cu succes a proiectului „Viața fără violență” în cadrul Programului de Granturi Mici „Împreună pentru o comunitate mai sigură”.

Cei care au contribuit ca acest proiect să fie implementat cu succes sunt: Bejenari Mariana, specialistă principală, Nanii Liliana, șefă SAP, Vrîncean Mihaela, șefă adjunctă SAP, Railean Tatiana, psiholog SAP. Galerie foto.

Direcția Generală Educație și Cultură Fălești, aduce mulțumiri cadrelor didactice implicate în cadrul programului de socializare juridică, pentru promovarea imaginii autorități locale de specialitate în domeniul învățământului și dezvoltarea parteneriatului de succes dintre Poliție și instituțiile de învățământ din subordine.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI