icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  Astăzi, 09.04.2024, într-o atmosferă plină de emoții la început, membrii Comisiei raionale de atestare a cadrelor de conducere s-au adunat pentru o ședință care a avut ca obiectiv evaluarea performanței și a calităților manageriale ale candidaților care au solicitat confirmarea și conferirea gradului managerial doi: Căpățină Verginia, Tataru Marina, Mânăscurtă Elena, Țurcan Viorica, Caterinici Viorica și Gherman Natalia.

  Ședința a început cu o scurtă întroducere realizată de dna Mariana Osadța, șefa Direcției Generale Educație și Cultură Fălești, care a urat succese cadrelor manageriale și a subliniat trăsăturile importante care le caracterizează și care le sunt necesare și pe viitor: abilități de leadership, capacitatea de a lua decizii în timp util și eficient, comunicare eficace și rezultatele obținute în cadrul proiectelor anterioare.

 

 Fiecare candidat a fost invitat să susțină în fața comisiei un Plan de acțiuni realizat și rezultatele, privind soluționarea unei probleme existente în cadrul instituției, în care să evidențieze realizările lor și modul în care acestea corespund criteriilor de evaluare. Prezentările au fost urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri, în care membrii comisiei au avut oportunitatea să adreseze întrebări specifice legate de experiența și viziunea candidaților în ceea ce privește conducerea și managementul echipei.

  După evaluarea candidaților, comisia s-a retras pentru a discuta și a lua decizii. Au fost luate în considerare nu doar performanțele individuale ale candidaților, ci și compatibilitatea lor cu cultura organizațională și viziunea de ansamblu în calitate de manager de instituție.

  În final, au fost anunțate calificativele obținute în baza punctajului acumulat, iar cadrele manageriale au fost felicitate pentru noua performanță atinsă. Astfel, ședința nu a fost doar un exercițiu de evaluare, ci și un moment definitoriu, asigurând că cei mai buni și cei mai potriviți lideri sunt în poziții cheie pentru a conduce și a îndruma echipa din care fac parte către succesul pe termen lung. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI