icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

         În scopul formării continue a cadrelor didactice de Limbă și literatură rusă din raion , în conformitate cu Planul de activitate a DGE Fălești, la data de 02.11.2017, s-a desfășurat seminarul metodico-practic cu cadrele didactice de la disciplină cu tema ,,Dezvoltarea competenței de comunicare a elevilor la lecțiile de limbă și literatură rusă  ca mijloc de formare a rezultatelor personale ale elevilor".

     Ca subiecte de studiu la seminar au fost înaintate: metode inovative de învățământ, lecții netradiționale de limbă rusă, tehnici de dezvoltare a gândirii critice la ore și momente specifice de lucru cu textul în cadrul studierii operelor literare pentru dezvoltatrea competenței de comunicare a elevilor. Subiectele au trezit un viu interes și discuții. Momentele teoretice prezentate au fost urmate de lucrul practic, desfășurat în diferite forme, unde profesorii au aplicat pe concrete opere/secvențe de opere unele metode și tehnici de dezvoltare a gândirii critice și de lucru cu textul.

   Formarea profesorilor din școala alolingvă a continuat și a doua zi, 03.11.2017, în seminarul desfășurat de SAP Fălești, în care specialiștii SAP au adus la cunoștința cadrelor didactice  metode și tehnici de lucru cu copiii cu CES, au răspuns la întrebările legate de acest aspect parvenite din partea cadrelor, fapt pentru care li se aduc mulțumiri!

   Ambele seminare s-au remarcat prin actualitate și utilitate.

     Rămâne ca beneficiarii formărilor să implementeze în practică cele învățate și să trudească asiduu asupra sarcinii noastre de bază - prin dezvoltarea competențelor elevului să-l conducă spre rezultate personale cât mai înalte.Galerie foto.

Mult succes și insistență!

                                                                       A.Saviuc, șef DMCFPC

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI