icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

 citeste .ro Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, în parteneriat cu Citeste.ro, pun la dispoziția profesorilor din Republica Moldova accesul COMPLET GRATUIT la platforma educațională Citeste.ro, pentru o perioadă de trei luni. 

  Citeste.ro este o vastă bibliotecă online care găzduiește peste 20.000 de cărți în română și engleză, în toate formatele digitale: ebookuri, audiobookuri, videobookuri.

  Vă încurajăm și vă recomandăm să faceți toate demersurile pentru a beneficia de avantajele și materialele educaționale cu totul deosebite ale acestei biblioteci digitale. Tot ce trebuie să faceți este sa trimiteți o cerere simplă(mesaj mail) la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu mențiunea Direcția Generală Educație și Cultură Fălești, prin reprezentant [numele reprezentant], dorește acces gratuit pe platforma citeste.ro pentru comunitatea de profesori.

   Imediat după trimiterea e-mailului, veți primi toate informațiile necesare pentru a beneficia de contul gratuit. Având în vedere că accesul este gratuit doar în acest an calendaristic, vă rog să trimiteți cererea către Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la finalul acestei săptămâni.

 

DESPRE CITESTE.RO

Cu peste 20.000 de cărți în format digital (ebookuri, audiobookuri și videobookuri), Citeste.ro este cea mai vastă biblioteca digitală dedicata elevilor și profesorilor.

Volumele din biblioteca online citeste.ro acoperă toate domeniile de interes pentru elevi și profesori: lecturi și auxiliare școlare, manuale școlare avizate de Ministerul Educației din Republica Moldova, ficțiune pentru copii, cărți ilustrate de povești, poezii, proverbe și ghicitori, literatură clasică și contemporană, autori români și străini, cele mai noi bestselleruri internaționale, cărți premiate Nobel, Man Booker, Goncourt, thrillere, cărți de dezvoltare personală, atlase, enciclopedii National Geographic, videobookuri Disney, materiale educaționale Macmillan Education, Oxford University Press, Harvard University Press, teste MENSA sau STEM.

Cărțile digitale se citesc direct în platforma ce poate fi accesată cu ușurință, de pe orice

dispozitiv - desktop, tabletă, telefon. De asemenea, platforma Citeste.ro poate fi proiectată pe dispozitivele electronice de la clasă, pentru activități interactive de lectură.

Citeste.ro va oferi elevilor - prin tehnologia și oferta editorială pe care le includ - o experiență plăcută și modernă de interacțiune cu cărțile, iar profesorilor le va oferi instrumente și metode specifice prin care să abordeze actul lecturii astfel încât acesta să ajungă la elevi și să producă efecte imediate dar și pe termen lung.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI