icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

Agenţia pentru Eficienţă Energetică, în calitate de organ administrativ responsabil de promovarea și educația consumului rațional de energie în rândul cetățenilor, a realizat în premieră un desen animat informativ despre sursele de energie regenerabilă.

  Producția video a fost produsă în limba română, are durata de 4 minute și este destinată copiilor începând cu vârsta de 5 ani.

 Prin acest desen animat copiii au ocazia să descopere modul în care putem îmblânzi soarele, utiliza rațional puterea vântului, valorifica deșeurile agricole și exploata la maxim energia oferită de pământ. Spotul video are drept scop educația timpurie a generației tinere privind utilizarea energiei verzi și abordarea unui mod de viață prietenos mediului.

 În această ordine de idei, ne adresăm cordial cu rugămintea de a organiza ore informative la acest subiect în cadrul instituției D-voastră, prin vizionarea desenului animat și oferirea informației relevante despre consumul inteligent de energie.

 În acest sens, găsiți atașat la această scrisoare un LINK cu producția video și câteva materiale informative destinate copiilor. În cazul apariției problemelor tehnice la vizionarea video-ului, Vă rugăm sa copiati fișierul în calculator.


 Sperăm că solicitarea noastră se va bucura de susținerea D-voastră, astfel încât împreună să contribuim la promovarea energiei verzi și curate în rândul generației tinere.

mapa

Pentru mai multe detalii, rugăm să contactați persoana responsabilă: Alexandru Costin, specialist în comunicare, Agenţia pentru Eficienţă Energetică, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., mob. 069904461.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI