icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

     La data de 28.03.2023 s-a desfășurat online atelierul raional pentru profesorii de matematică cu genericul “Utilizarea instrumentelor digitale pentru eficientizarea procesului de predare-învățare-evaluare”.

    Participanții la atelier au beneficiat de informare la nivel teoretic, urmat de exemple practice de aplicare a instrumentelor digitale din activitatea doamnelor Elena Lacman, profesoară de matematică IP LT ,,Ion Creangă” și Andriana Meleca, profesoară de matematică IP LT ,,Mihai Eminescu” .

   Activitatea s-a axat pe bunele practici din experiența de implicare în Concursul național Profesorul-Ambasador Digital a doamnei Aliona Danilov și organizarea și desfășurarea activităților extracurriculare la disciplina matematică de către doamnele Ana Pasat și Rovena Dvorschi din IP LT ”Mihai Eminescu”.

   Prin urmare,  profesorii au concluzionat că învăţarea asistată de instrumente digitale impune o regândire şi o restructurare a procesului educativ, o intensificare a dezvoltării competențelor digitale, iar materialele didactice utilizate sunt interactive și permit derularea unor activități de monitorizare și feedback oferind posibilitatea unei învățări în propriul ritm. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI