Activitate de totalizare a promovării   bunelor practici și a experiențelor  prezentate de către cadrele didactice și manageriale din IET Grădinițele Musteața, Pîrlița,  Răuțel,  nr. 12 Fălești, nr. 5 Fălești, Albinețul Vechi în cadrul:
              Proiectului  Educațional
,,Domeniile de activitate ca  repere pedagogice  esențiale pentru a realiza dezvoltarea integrată a copilului, individualizarea educației și a învățării” care a derulat în perioada lunilor octombrie 2022- martie 2023.

   Ideile prezentate de către cadrele didactice implicate în acest proiect ne-au convins încă o dată că diferenţele nu ne separă, ci ne îmbogăţesc spiritual, şi că întotdeauna trebuie să avem mintea şi sufletul deschis  pentru a învăţa unii de la alţii.

 Aducem mulţumiri Dlor Mariana Osadța,  șefa DGEC Fălești,  Adela Țuțuianu, specialist principal DMCFPC,DGEC,  cadrelor didactice şi manageriale, pentru dăruire, pentru efortul depus zi de zi şi pentru fidelitatea demonstrată de-a lungul derulării proiectului.

  Mulțumim oaspeților prezenți în sală, șefii  Direcțiilor  de  Învățământ , Dondușeni, Ungheni, Telenești și specialiștilor responsabil de educația timpurie din municipiul  Bălți și Glodeni, care  ne-au fost parteneri la acestă activitate deosebită.  Ținem să evidențiem sprijinul tuturor  managerilor IET din raion. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI