,,Nu e sentiment mai satisfăcător

decât acela când te bucuri  de roadele muncii tale.”

(Cristian Hera)

  Pornind de la ideea că perfecțiunea muncii se ascunde în plăcerea cu care o faci, la data de 8 iunie 2022, Direcția Generală Educație și Cultură Fălești a desfășurat în incinta Palatului de Cultură ,,M. Volontir”  sărbătoarea de totalizare ,,File de succes ale anului de studii 2021-2022”.

  În acest context, au fost depănate, filă după filă, rezultatele remarcabile adunate pe parcursul anului, talentele unice descoperite, momentele inedite, dar și emoțiile pozitive trezite de fiorul întâlnirii de după cei doi ani pandemici.

   Pentru implicare activă și profesionalism la nivel înalt, au fost decernate diplome de apreciere instituțiilor de educație timpurie, gimnaziilor, liceelor și  instituțiilor de învățământ extrașcolar.

  Un alt scop al evenimentului a fost premierea elevilor pentru munca şi rezultatele acumulate în cadrul concursurilor republicane ,,Elevul anului”, ,,La izvoarele înțelepciunii”, ,,Limba noasrtă-i o comoară”, ,,Живая классика”. Nu au fost uitați și elevii învingători la Olimpiadele republicane, care au urcat pe scenă însoțiți de profesorii care i-au format și ghidat.

  Ne exprimăm sincera recunoștință față de întreaga comunitate educațională din raion pentru empatie, colaborare, susținere, ajutor și răbdare. Ne dorim ca și pe viitor să dați dovadă de inspirație, hotărâre, intensitate în muncă, de îndârjirea necesară care face ca lucrurile să meargă în direcția bună indiferent de piedici. Vă urăm multă sănătate, ani lungi, realizări frumoase, bunăstare familiilor, putere pentru continuarea activității profesionale în sol fertil și oameni de nădejde în preajmă.

 Rezultatele bune bucură întotdeauna, iar la rădăcina bucuriei se află gratitudinea. Nu bucuria ne face recunoscători, ci recunoștința ne umple de bucurie. Galerie foto.

   
Copyright © 2022 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE ȘI CULTURĂ FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI