icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

    În scopul promovării unui management eficient de organizare a procesului educational, Direcţia Generală Educaţie şi Cultură, a desfășurat webinar-ul metodico-practic cu directorii adjuncți responsabili de procesul instructiv cu tema:" Utilizarea Google Drive - noi funcții, beneficii și avantaje. Cum programăm lecții pentru un semestru, utilizând Google Meet?"

     Cu cuvânt de salut și încurajare către cadrele manageriale a venit  doamna  Mariana Osadța, șef DGEC.

     Webinarul a fost moderat de către doamna Chiruța Parascovia, șef interimar SPEM, DGE, care a familiarizat directorii adjuncți cu "Reperele metodologice privind organizarea procesului educațional în condițiile învățării mixte  în contextul epidemiologic de COVID-19, pentru instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal", punând accent pe importanța dezvoltării competențelor digitale ale cadrelor manageriale și didactice. 

    Activitatea practică a webinarului a fost moderată de către  Bargan Anatoli, director adjunct responsabil de procesul instructiv în Liceul Teoretic "A.Pușkin",Făleşti, care a prezentat funcțiile, beneficiile și avantajele Google Drive şi cum poate fi utilizat  pentru a asigura un management eficient.

   Doamna Dumbravă Natalia, director adjunct responsabilă de procesul educativ în gimnaziul "E.Coșeriu", Catranîc, a moderat activitatea practică cu referire la organizarea lecțiilor în Google Meet și Classroom, cât și programarea lecțiilor pentru un semestru în această aplicație ,dar și a explicat cadrelor manageriale ce este G-Suite și cum se utilizează.

     Directorii adjuncți au lucrat împreună cu moderatorii, au elaborat documente și au exersat programarea lecțiilor utilizând Google Meet. Directorii adjuncţi au fost activi și cooperanți. Au apreciat activitatea şi au dat asigurări că vor organiza instruirea carelor diactice din instituţiile în care activează. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI