icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  Ziua de 01 iunie pentru copiii din orașul Fălești a venit cu multe surprize, pregătite cu drag pentru ei din partea Consiliul Raional Fălești și primăriei orașului: dansuri, cântece, ateliere interactive, scrânciobe, locuri de agrement, veselie, forografii alături de eroi din povești, act de caritate pentru copiii din secția de pediatrie a spitalului raional, un argument al afirmației lui Pablo Picasso că „Fiecare copil este un artist”.

Sărbătoarea dedicată Zilei Mondiale a Copilului și Zilei Mondiale a Părinților a adunat câteva sute de copii din cele 4 grădinițe din oraș („Soarele”, ”Andrieș”, „Lăstăraș”, „Îngerașii”), de la Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri Lora Găină” or. Fălești, membrii grupului de dansuri „Foleșteanca”, premianții activităților „Spune Nu fumatului!” și Apa-izvorul vieții. Spre bucuria tuturor, numărul spectatorilor activi a fost în creștere. Anul acesta sărbătoarea va coninua și la data de 02 iunie, ora 10.00, cu Iarmarocul Mămicilor Făleștence, acțiune ce devine tradiție, ce este susținută de mai multe persoane cu suflet mare. Galerie foto.

„Copilaria este lumea miracolului şi a magiei : este ca şi cum creaţia ar răsări trandafirie din noapte, totul fiind proaspăt şi uimitor. Copilaria se termină în momentul în care lucrurile încetează să mai fie uluitoare. Atunci când lumea îţi dă senzatia de "déjà vu", când eşti rodat de existenţă, devii adult

     .                                                                                                   (Eugen Ionescu)

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI