icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

                           În atenția managerilor instituțiilor alolingve!!!

     Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită învățătorii claselor primare care predau în limba rusă la un program de instruire în domeniul educației pentru media, în urma căruia vor putea preda acest curs opțional.

   Instruirea va avea loc la Chișinău, în perioada 21-23 septembrie 2018.

     La program se pot înscrie învățători care în anul de studii 2018-2019 predau în limba rusă pentru clasele a III-a și a IV-a într-o instituție de învățământ din Republica Moldova. Limba de comunicare va fi rusă. Participanții vor beneficia de manuale gratuite în limba rusă pentru curs.

   Programul de formare se va realiza în baza curriculei și a auxiliarului pentru pilotarea cursului opțional de educație pentru media. Scopul acestor formări este de a crește gradul de înțelegere și utilizare rațională a media de către elevi, de a forma un cetățean-consumator de media avizat și responsabil prin formarea competenței socioculturale de cunoaștere/înțelegere și apreciere a valorilor, normelor sociale transmise de media.

     Cheltuielile pentru cazare și alimentare vor fi acoperite de către organizatori. Numărul de locuri disponibile este limitat, din acest considerent, participanții vor fi acceptați în ordinea înscrierii. Învățătorii care vor decide să predea cursul opțional vor primi manuale gratuite pentru ei și pentru elevi.

   Persoanele interesate se vor putea înregistra la program până pe data de 16 septembrie. Pentru aceasta trebuie să trimită dosarul de participare, care va include: CV-ul și un mesaj de participare (vă rugăm să specificați clasa la care predați) la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pentru informații suplimentare apelați la nr. (022) 213 652, persoană de contact: Veronica Coroi, asistentă de programe.

Instruirea este organizată de Centrul pentru  Jurnalism Independent (CJI) în cadrul proiectului „Consolidarea libertății de opinie în Republica Moldova” cu susținerea Deutsche Welle Akademie și finanțat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare din Germania.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI