icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

Campionatul Republican de jocuri intelectuale „Sub cușma lui Guguță ”

    La data de 06 decembrie 2017, un grup de elevi din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, orașul Fălești  au participat la inaugurarea  Campionatului  Republican de jocuri intelectuale „Sub cușma lui Guguță ”, organizat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret în parteneriat cu Asociația de Jocuri Intelectuale din Republica Moldova.

     În rezultatul competiției, echipa „Alpha” de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Fălești în componența căreia sunt elevii: Guțu Nicolae, Ptașnic Valeria, Nica Loredana, Papuc Elena, Leahu Mihaela, Vrabii Alexandru, s-a plasat pe locul III, manifestând  ingeniozitate, curiozitate și intelectualitate.     
   
În cadrul acestui  concurs, destinat claselor a X-XII-a, s-au adunat peste 100 de tineri din 17 instituții de învățământ din întreaga țară. Participanții și-au testat cunoștințele, intuiția, logica, precum și capacitatea de a coopera cu alți tineri.Inaugurarea  Campionatului a avut loc în incinta Centrului ” ARCTICO”. Invitații speciali au fost:scriitorul Spiridon Vangheli și reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, precum și reprezentanți ai altor instituții și organizații.

   Câștigătorilor au fost înmânate diplome de merit, iar scriitorul Spiridon Vangheli le-a oferit câte o carte cu autograful său.

   Se adresează felicitări elevilor de la Fălești pentru succesul obținut, pentru promovarea imaginii liceului și a raionului, urându-le succese în continuare! Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI