icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  Olimpiade școlare raionale, ediția 2022.

  La data de 05 februarie, Direcția Generală Educație și Cultură Fălești, în incinta Instituției Publice Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu”, Fălești, a dat start Olimpiadelor școlare raionale, ediția 2022. La concurs au participat 49 de elevi, din clasele a VII-a – a XII-a, liderii clasamentului olimpiadelor școlare din instituțiile de învățământ din raion, la disciplinele: Matematică, Limba și literatura română (pentru instituțiile cu predare în limbile minorităților naționale) și Ecologie - concurs de proiecte.

  Evenimentul a fost deschis cu onorarea simbolicii de Stat și Mesajul de felicitare adresat participanților de  către  șeful  DGEC Fălești, dna Mariana OSADȚA.

  Consiliile de Coordonare și Membrii Juriilor la disciplinele școlare, în baza rezultatelor probelor scrise și susținerii proiectelor, au stabilit premianții primei zile de concurs. PREMIANȚII.

    DGEC Fălești aduce mulțumiri cadrelor didactice care au depus efort deosebit și cu responsabilitate  înaltă au pregătit discipolii pentru concurs, iar elevilor le dorește succese în continuare. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI