IMG În data de 01.02.2024, cadrele didactice de chimie au avut prilejul de a părticipa la un seminar practic la disciplină. Seminarul s-a desfășurat în incinta instituției Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Fălești, în Laboratorul digital al instituției,dotat cu echipamente de ultimă generație.

 Profesorii au fost implicați într-o experiență captivantă, unde teoria s-a transformat în practică sub îndrumarea profesoarei de chimie, dna Marcela Tambur, din IP Gimnaziul „Eugen Coșeriu”,din s. Catranîc, formatoare în cadrul seminarului.

 Prin intermediul acestui seminar am încurajat nu doar cunoașterea conceptelor teoretice chimice, ci și valorificarea noilor oportunități în asigurarea calității procesului educațional prin dezvoltarea abilităților digitale ale cadrelor didactice, necesare și esențiale pentru progres.

 

 Profesorii  au lucrat cu  mare interes  și au menționat un înalt grad de satisfacție ca rezultat al activității desfășurate, descoperind și elaborând o metodă inovatoare de sistematizare a resurselor educaționale- Portofoliul digital.

 Mulțumim organizatorilor acestui seminar, echipei manageriale,formatoarei acestei activități,  profesoarelor de înformatică, de chimie, din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, pentru desfășurare acestei activități practice.

 Felicitări tuturor  participanților pentru implicare activă și dorința continuă de a învăța și de a evolua în domeniul chimiei prin tehnologiile informaționale!

Vom continua să promovăm excelența în educație și să susținem inițiativele inovatoare în beneficiul elevilor noștri și al comunității noastre școlare. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI