Copilul mic vine în această lume cu un potenţial nativ care trebuie dezvoltat şi învăţat. Fiecare este unic prin modul în care creşte, se dezvoltă şi achiziţionează cunoştinţe, deprinderi şi abilităţi.    

  Pentru a-i permite fiecărui copil să se bucure de succes, este necesar de a porni de la ceea ce el cunoaște, face și înţelege pentru a-i extinde spectrul de abilităţi şi atitudini necesare în atingerea standardelor de dezvoltare şi învăţare la diferite etape de vârstă.

 La data de 17.10.2023, în IET Grădinița Egorovca, a fost desfășurată activitatea metodică cu genericul: ,,Asigurarea implementării Metodologiei de evaluare a copiilor cu vârsta cuprinsă între 1-7 ani”, moderată de către Adela Țuțuianu, specialistă  principală  DMCFPC, DGEC Fălești.

   În cadrul activității metodice, cadrele didactice din IET Grădinița Egorovca, directoarea grădiniței, dna Lîsov Natalia,  s-au implicat cu succes, demonstrând exemple proprii din activitatea cu copiii.

   Ca prioritate, s-a  pus accent pe faptul că monitorizarea reprezintă urmărirea evoluţiei dezvoltării copilului în mediul lui firesc de viață şi activitate cu înregistrarea comportamentelor formate. Acest proces este unul de durată şi presupune colectarea de rutină a informaţiilor referitoare la toate aspectele dezvoltării copilului.Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI