322394116 559322619392350 8885998096568663134 n  

  Se spune că „Învățarea nu este atinsă din întâmplare. Ea trebuie căutată cu ardoare și practicată cu perseveranță”. În acest context, la data de 27.12.2022, în IPLT ,,Mihai Eminescu”, în  scopul motivării cadrelor didactice pentru dezvoltare profesională și valorizare a tehnologiilor digitale, s-a desfășurat sesiunea de formare privind utilizarea extensiei ,,Educație interactivă” ca parte integrală a Bibliotecii digitale ,,Educație online”, unde au participat 80 de cadre manageriale și didactice din raion.

  A fost  impresionant când instituția gazdă, la început de activitate, a pregătit o surpriză artistică, un dans al elevilor din clasa a II-a B, învățătoare Rolinschi Aurelia și a oferit tuturor participanților o jucărie de brad confecționată de elevi, simbol al sărbătorilor de iarnă.

  La sfârșit de activitate, profesorii au completat un chestionar de evaluare, prin care și-au exprimat motivația de a utiliza extensia care este eficientă și interactivă. Formabilii urmează a disemina informația în cadrul instituțiilor.

  DGEC mulțumește formatorilor raionali: Brașoveanu Ala, Tambur Cristina, Șorunga Maria și Lacman Elena pentru experiența diseminată. Sperăm ca informația însușită să fie utilă în promovarea calității educaționale, înutrucât aceasta poate fi asigurată  prin implementarea tehnologiilor moderne și a platformelor educaționale eficiente.Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI