icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

        Formarea cadrelor didactice de  Limbă și literatură rusă pentru  școlile cu predare în limba rusă  este un proces continuu, care trebuie asigurat atât la nivel local , cât și național și internațional,   după posibilitate.

      La nivel raional, pentru semestrul II al anului școlar în desfășurare, a fost planificat  și desfășurat recent, seminarul metodic  cu genericul ,, Metode tradiționale  și  moderne de evaluare a rezultatelor învățării  la  Limba și literatura rusă”.

       Cadrele didactice au beneficiat de  o actualizare a teoriei despre metodele de   evaluare  tradițională și modernă la disciplină, și-au îmbogățit experiența prin exemplele diseminate de colegele Viorica Șpac , profesoară de Limbă rusă în gimnaziul Pompa  și Anna Babiuc, profesoară de Limbă rusă în Gimnaziul Egorovca.  Apoi s-a lucrat asupra unor criterii de evaluare a monologului, dialogului și relatării, care să ajute elevii și profesorul în evaluarea acestor produse.

     La final s-a studiat platforma Coreapp, care vine în ajutorul profesorilor  și oferă posibilități de construire a unei lecții moderne, inclusiv,  a instrumentelor  contemporane de evaluare la disciplină. Galerie foto.

                                                                           A.Saviuc, șef DMCFPC.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI