Stimaţi manageri, găsiți atașat agenda evenimentului: Școala de vară pentru Profesorii de Robotică (15-16 august 2019).
 
1. Vă așteptăm la Tekwill (str. Studenților 9/11) pe data de 15 august, cu începere de la ora 9.30 pentru înregistrare și o cafea de bun venit.
2. Agenda și atelierele de lucru
În cadrul evenimentului vom avea o serie de ateliere de lucru care se vor desfașura în paralel și pentru care Dvs va trebui să optați în funcție de necesități, preferințe.

index1

 Atelierul de lucru ”Programare avansată LEGO Mindstorms EV3”, moderat de Dna Irina Ciobanu și Dl Adrian Grădinaru se va repeta pe data de 16 august pentru a oferi posibilitatea de participare mai multor profesori, dar si pentru a asigura condiții optime de desfașurare.

Întrucât avem un număr semnificativ de persoane înregistate (86 de profesori), vom aprecia mult dacă puteți să ne ajutați să ințelegem în prealabil preferințele Dvs în materie de Ateliere de lucru, astfel ca să gestionăm cât mai eficient unele aspecte organizatorice.
P.S. pre-inregistrarea nu are caracter obligatoriu. veți putea să vă schimbați opțiunile pe data de 15 august când veți veni la eveniment.

3. ECHIPAMENT

În funcție de Atelierul la care vreți să participați, vă rugăm să aduceți următoarele echipamente:

  1. pentru Atelierele LEGO Mindstorms EV / SumoBot Challenge - aduceti robotul standard asamblat conform ghidului din set, avind montate cele 4 tipuri de senzori si  laptopul propriu pe care sa fie instalata aplicatia de programare EV3.
  2. pentru atelierele WeDo - setul LEGO WeDo si laptopul propriu pe care sa fie instalata aplicatia de programare WeDo.

Puteți să Vă grupați câte 2 persoane și să agreați cu colegul de echipă cine și ce aduce, întrucât veți lucra în pereche.

4. Participanții din afara orașului vor beneficia de cazare pentru 1 noapte. Alimentația în timpul evenimentului va fi asigurată (prânzuri și pauze de cafea) pentru toti participanții.

5. Vă rugăm să luați în considerație că pentru acest eveniment nu vom rambursa cheltuieli de transport. Vă rugăm să aduceți foi de deplasare pe care le vom semna și ștampila.

6. Lista persoanelor inregistrate o afișăm mai jos. Vom reveni și cu o scrisoare de invitație din partea ATIC pe parcurs în cazul in care aveți nevoie să o prezentați administrației.

Prenume / Nume Funcția Instituția de învățământ reprezentată Localitate (sat/oraș, raion)
Anatolie Poperecinîi Profesor de robotică Centrul de Creație pentru Copii și Tineret Fălești Fălești
Natalia Dumbravă Profesor de informatică și robotică IP Gimnaziul "Eugen Coșeriu" s. Catranîc, raionul Fălești
Railean Angela Profesoară de informatică IP Gimnaziul "Grigore Vieru" Satul Sărata Veche, raionul Fălești

În cazul în care, din motive neprevazute anterior, nu puteți participa în cadrul evenimentului, Vă rog mult să ne anunțați imediat.

Pentru orice detalii sau precizări, Vă rog mult să îmi scrieți.

Cu respect,

Viorica Bordei, Programme Manager
Moldovan Association of ICT Companies (ATIC)
Studenților 9/11, Chisinau, Moldova 
Cell: +373 693 75 242
1505133560794_ATIC_colour_eng.jpg
   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI