Asociatia Presei Independente (API) Vă pune la dispoziție o serie de videouri utile, interactive, in calitate de materiale didactice la subiectele: servicii de canalizare in scoli si in tara, biodiversitate, eficienta energetica, deseurile si protectia mediului, calitatea apei.
  Aceste videouri tematice au fost realizate în cadrul programului national Abilitarea cetatenilor în Republica Moldova pentru a atrage atentia publica asupra unor domenii mentionate mai sus care necesita implicarea autoritatilor nationale și locale, societatii civile si cetatenilor deopotriva.
  Va propunem și vă încurajam să folosiți aceste video-uri tematice interactive în activitațile curriculare și extracurriculare cu elevii dvs în vederea unei mai bune întelegeri a subiectelor sus numite.

  1. Vlog//Educație și mediu: calitatea apei- http://www.api.md/news/view/ro-vlog-educatie-si-mediu-calitatea-apei-2226
  2. Vlog//Educație și mediu: Gunoi- http://www.api.md/news/view/ro-vlog-educatie-si-mediu-gunoi-2321
  3. Vlog//Educație și mediu - eficiența energetică- http://www.api.md/news/view/ro-vlog-educatie-si-mediu-eficienta-energetica-2523
  4. Vlog//Educație și mediu – Biodiversitate- http://www.api.md/news/view/ro-vlog-educatie-si-mediu-biodiversitate-2557
  5. Vlog//Educație și mediu - Servicii de canalizare în școli- http://www.api.md/news/view/ro-vlog-educatie-si-mediu-servicii-de-canalizare-in-scoli-2596
   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI