La data de 09 februarie 2017, ora 9.00, în incinta Școlii de muzică, Fălești, sala de festivități , se va desfașura seminarul de instruire cu tema ,,Implementarea legislației Republicii Moldova", cu participarea reprezentanților CNSM, dlui Sergiu Sainciuc, vicepreședinte CNSM, reprezentanții CTAS, OTBălți al Cancelariei de Stat.

Sunt invitați managerii instituțiilor de învățământ, președinții comitetelor sindicale și, la dorință , contabilii. Activitatea este coordonată cu șefa DGE.

   Amintim, că în conformitate cu  art.33, al.5, Legea sindicatelor din 19 octombrie 2000, pentru îndeplinirea obligațiilor obștești în interesele membrilor de sindicat în perioada participării la adunările sindicale, învățământul sindical, seminarele, congresele și conferințele convocate de sindicate, participanții, membrii organelor elective sunt eliberați de la locul de muncă de bază, păstrându-li-se salariul mediu.

  Activitatea se desfășoară în conformitate cu Planul de activitate a CRFSEȘ..

Rog să confirmați participarea la adresa electronocă Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel.079246386, sau 0259 22260 până miercuri ora 14.00.

  Silvia Voloșciuc, președinte CRFSEȘ/CITS.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI