La 24 și 25 septembrie s-au desfășurat meciurile de rînd ale campionatului național de fotbal Devizia ,,B” Seria Nord, Echipele U-15 și U-17 ale Școlii Sportive Fălești au obținut victorii în fața adversarilor de la ,,Academia Viitorului” Florești, respectiv cu scorul 3:0 și 7:1 antrenori Cojocari Vladimir și Corotaș Anatolie. Spre regret, după 2 victorii consecutive prima înfrîngere a suferit-o echipa U-13 antrenor Pascari Victor.

   O evoluție bună au avut și echipele U-11 și U-9, antrenori Ghene Vladimir și Burduja Dumitru ocupînd locurile I în cadrul festivalului Respect Liga Nord U-11 și Grassroots Liga Nord U-9.

   Pe data de 01.10 și 02.10.2016 s-au desfășurat meciurile de rind din Campionatul Național la fotbal Devizia B, Seria Nord, echipele ȘS Fălești au evoluat cu succes, astefel U-17 și U-15 cu echipele semilare din or.Florești au finalizat cu scorul de 1:1 și 3:0 pentru Fălești. U-13 a obținut victorie cu scorul 2:0 în fața echipei din Sîngerei.

   Pe stadionul ,,Spicul” s-a desfășurat festivalul Grassroots Liga Nord U-9, între echipele Școlilor Sportive ,,Olimpia” Bălți, Sîngerei, Glodeni și Fălești, primul loc a revenit echipei din Fălești.

   În orașul Sîngerei, pe data de 2 octombrie s-a desfășurat festivalul Respect Liga Nord U-11, deasemenea locul I i-a revenit echipei ȘSCJ Fălești. Pînă la moment echipele Școlii Sportive Fălești sunt clasate pe primele trei locuri. Galerie Foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI