În perioada 30 septembrie - 02 octombrie 2016, în orașul Sîngerei s-a petrecut Turneul internațional la lupte Judo în memoria antrenorului Vasile Tabarcea. La competiții au participat echipe din România, Ucraina și Republica Moldova.    Școala Sportivă pentru Copii și Juniori Fălești a fost reprezentată de 12 sportivi. Cel mai mic reprezentat al echipei Fălești, categoria de 21 de kg, Bologan Vladislav, a obținut medalia de bronz. La un pas de locul trei s-au plasat doi sportive : Danilov Mihail, categoria 24 kg, Stoian Dan , categoria 27 kg.

Sportivii sunt antrenați de candidatul la maiestru în sport , Șerșniov Evgheni.

Următoarea competiție a Judocanilor e prevăzută la 08 octombrie în orașul Florești – Turneul Republican “Cupa Președintelui raionului Florești”, ediția- II. Galerie Foto.

    Pe data de 23-24 septembrie în orașul Soroca a avut loc Turneul național la lupte Judo și Sambo”Cupa primarului”. Școala Sportivă pentru Copii și Juniori Fălești, la aceste competiții a fost reprezentată de 10 sportivi care au obținut patru medalii: la proba Judo – o medalie de argint și trei medalii de bronz și la proba Sambo - o medalie de bronz . La judo medalia de argint a obținut-o Budacă Vladislav, categoria 30kg , medaliile de bronz le-au obținut Stoian Dan, categoria 27kg, Gaidău Cristian, categoria 46 kg, Condrea Vladimir, categoria 50 kg. La proba Sambo medalia de bronz a cîștigat-o Grimaliuc Denis, categoria 82 kg.

Sportivii sunt antrenați de candidatul la maiestru în sport, Șerșniov Evgheni.

ggg

    

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI