icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

Stimati colegi,

       Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare anunță inițierea procesului de elaborare a proiectului Hotărârii Guvernului cu privire la modificarea Regulamentului   cu privire la susţinerea elevilor dotaţi.
     Proiectul menționat se referă la modificarea Regulamentului cu privire la susținerea elevilor dotați, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.17 din 4 ianuarie 2006 (Monitorul Oficial al Republicii Moldova, 2006, nr.5-8, art.46).
     În acest context, DGE  solicită  fiecărei instituții să transmită recomandări  cu privire la elaborarea proiectului menționat,  pe care le veți  expedia  în adresa  specialistului principal al DMCFPC, Dorina Graur: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  până la 28.11.2018, ora 17.00.

     Persoana responsabilă de evidența  școlilor din raion participante la  elaborarea propunerilor și de generalizarea recomandărilor - Aliona Saviuc, șef DMCFPC.

    Nota informativă la proiectul Hotărârii Guvernului cu privire la modificarea Regulamentului cu privire la susținerea elevilor dotați și Proiectul Hotărârii Guvernului cu privire la modificarea Regulamentului cu privire la susținerea elevilor dotați pot fi găsite http://particip.gov.md/proiectview.php?l=ro&idd=5962

 REGULAMENTUL îl găsiți aici: http://lex.justice.md/index.php?action=view&view=doc&lang=1&id=314861  

                                      Cu respect , A.Saviuc , șef DMCFPC

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI