Directorului instituției de învățământ,  Președintelui comitetului sindical,
                                   Contabililor instituțiilor de învățământ și APL.

   La data de 23 noiembrie 2017, ora 9.30, în incinta Școlii de muzică, or. Fălești, se va desfășura seminarul de instruire (agenda se anexează) pentru reprezentanții instituțiilor de învățământ din raionul Fălești: președinți ai comitetelor sindicale, manageri ai instituțiilor de învățământ, contabili. Prezența este obligatorie.

       În calitate de formatori vor fi prezenți reprezentanții CNSM, dnul Sainciuc Sergiu, dnul Preguza Ion. Este rugămintea, toate întrebările ce țin de relațiile de muncă, legislație, aplicare și implimentare să fie pregătite și adresate în scris în cadrul seminarului.

   Amintim, că conform art.33,al.5, Legea sindicatelor din 19 octombrie 2000, pentru îndeplinirea obligațiilor obștești în interesele membrilor de sindicat în perioada participării la adunările sindicale, învățământul sindical, seminarele, congresele și conferințele convocate de sindicate, participanții, membrii organelor elective sunt eliberați de la locul de muncă de bază, păstrându-li-se salariul mediu.

   Activitatea, se desfășoară în conformitate cu Hotărârea Biroului Executiv al CR Fălești al FSEȘ nr.3/5, din 28.09.2017 și este coordonată cu șeful DGE Fălești.

Agenda de lucru.

Cu respect, Silvia Voloșciuc, președinte CR Fălești FSEȘ.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI