Instituțiilor de învățământ secundar general din raion, 

  Без названия Direcția Generală Educație și Cultură Fălești  Vă informează  că a fost dat start înscrierilor la Concursul  internațional pentru elevi ,,Tânărul cercetător”, Ediția a IV-a organizat de către Facultatea Biologie și Chimie (Republica Moldova, Chişinău, Str. Drumul Viilor 26A) a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, în data de 18-19 martie 2023. Vă rugăm mult să identificați potențiali elevi din instituția pe care o reprezentați pentru a participa împreună la acest concurs.

 

În cadrul concursului vor fi prezentate produse ale activității elevilor (proiecte STEAM/proiecte de cercetare), care vor fi elaborate în echipe de cercetare (formate din maxim 3 elevi). Cele mai bune produse vor fi apreciate cu diverse distincții (cupe de aur, argint, bronz, medalii, diplome).  

Pentru a vă înregistra la concurs, vă rugăm să completaţi   Formularul de participare: (click aici: https://forms.gle/T6yVb6EqTNFMVEeV7 ) până la 5 februarie 2023 cu expedierea imediată a rezumatului. Rezumatele prezentate vor fi publicate în Culegerea materialelor conferinţei științifico-practice internaționale „INSTRUIRE PRIN CERCETARE PENTRU O SOCIETATE PROSPERĂ”. 

Pentru mai multe detalii și condiții de participare accesați: https://ustmold-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/instruire_prin_cercetare_ust_md/EjuWOs98-W1LgBxLLk69kO8BMSxRqKyzD9hMNrsHpEgHEw?e=mgdDhf
sau la adresa de email: a dnei doctor, conf. univ. Chișca Diana <chisca.diana@ust.clasaviitorului.md>

Mai multe informații le găsiți pe pagina de facebook a facultății:

https://www.facebook.com/facultateadebiologiesichimie

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI