icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

IMG 07221f80c56188d90b8bcf84fed6d605 V   La data de 04 februarie 2024, au fost desfășurate Olimpiadele școlare la disciplinele Limba și literatura română, Biologie și susținerea Proiectelor în domeniul Educației Ecologice.

   A fost nu doar o provocare intelectuală,  ci și o oportunitate pentru elevi de a-și demonstra pasiunea pentru disciplinele  de studii și de a-și măsura abilitățile într-un mediu competitiv.

   Susținătorii proiectelor în domeniul Educației Ecologice au demonstrat creativitate și implicare în inițiative care promovează conștientizarea și acțiunile practice pentru protejarea mediului.

   Direcția Generală Educație și Cultură Fălești aduce mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestor concursuri, de la profesori și până la elevi, pentru efortul și pasiunea pe care le investesc în educație.Galerie foto.

index1

       Direcția Generală Educație și Cultură Fălești  transmite felicitări elevilor și profesorilor acestora pentru efortul lor și  dedicarea deosebită, pentru rezultatele obținute!

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI