În conformitate cu Legea Nr. 133 din 17.06.2016 privind declararea averii și a intereselor personale, începând cu 1 ianuarie 2018, subiecții declarării vor fi obligați să-și depună declarațiile exclusiv în formă electronică, prin intermediul serviciului electronic disponibil pe pagina web oficială a Autorității Naționale de Integritate.

În conformitate cu HG 673 din  28.08.2017 pentru implementarea Legii nr. 133 din 17 iunie 2016 privind declararea averii și a intereselor personale Cancelaria de Stat, prin intermediul Întreprinderii de Stat „Centrul de Telecomunicații Speciale”, va asigura eliberarea semnăturii electronice avansate calificate subiecților declarării averii și a intereselor personale din cadrul organizațiilor publice, în baza cererii prezentate de către organizațiile publice și conform listei actualizate a organizațiilor publice, deținute de către Autoritatea Națională de Integritate.

                În acest sens, DGE Fălești solicită managerilor instituțiilor secundar generale, prezentarea cererii de certificare a cheiei publice (după linkul https://pki.cts.md/servicii/certificate-digitale/cererea-de-certificare-a-cheii-publice.html), Format A4, cu semnătură și copia buletinului de identitate, până la data de 20 decembrie 2017, specialistului principal Tatiana Paladi.

Pentru informații telefonați la numărul 0(259)23285.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI