icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   
   Cel mai înalt rezultat al educației, este toleranța, motiv pentru care anual, la data de 3 decembrie, comunitatea noastră dă start decadei incluzive, astfel conștientizăm și marcăm egalitatea, acceptăm diferențele și cultivăm empatia, empatia fiind considerată cea mai esențială calitate a civilizației.
,,Dacă te dor durerile tale, ești viu, Daca te dor durerile altora, ești OM”- genericul activității dedicată copiilor cu necesități speciale, desfășurată conform planului anual de activitate al Serviciului de Asistență Psihopedagogică Fălești , 2023-2024.
  Scopul activității a fost de a elimina anumite bariere, de a dărâma ziduri create în jurul unor copii, de a accepta realitatea, de a diminua negația, de a consolida relații, de a valorifica abilitățile individuale ale fiecărui copil și de a crea starea de bine a acestora.
Prezenți la activitate au fost:
Președintele raionului Fălești , Fîntîna Sergiu,
Șefa DGEC Fălești, Osadța Mariana,
Șefa adjunctă DGEC Fălești , Dvorschi Rovena,
Oaspeți de onoare :
Reprezentanții Centrul Republican de Asistenţă Psihopedagogică
Șefi de servicii din raioanele : Ungheni, Bălți, Glodeni și Călărași.
 Parteneri: DASPFC Fălești, Radio-Fălești, Ziarul de Fălești, CCAT ,,Lora Găină”, Palatul Raional De Cultură ,,Mihai Volontir” Fălești, instituțiile de educație timpurie, Instituțiile școlare, părinți și cei mai importanți participanți ai activității - Copiii .
 În cadrul evenimentului s-au expus cu referire la incluziunea școlară a copiilor/elevilor cu necesități speciale mai mulți angajați ai domeniului educațional cât și social, cadre manageriale, președinți CMI, cadre didactice de sprijin, psihologi și părinți .
 Activitatea a fost întregită de evoluția artisctică a copiilor din:
IPLT,,A.Pușkin”, IPG,,M.Corlăteanu”, Glinjeni, IPLT,,I.Creangă”, IET Nr.6,,Lăstărel”, Ansamblul de dans,,Favorit”, Stupac Sergiu, absolvent al IPG ,,S.Moraru”, Obreja Veche, fapt pentru care le mulțumim pentru talentul manifestat !
Mulțumim sponsorilor- Centrul Republican de Asistenţă Psihopedagogică, datorită cărora, bucuria adusă copiilor prin intermediul cadourilor oferite, a fost de nedescris.
 Întreaga comunitate educațională a susținut financiar, actul de caritate, organizat pentru un copil care urmează să beneficieze în baza resurselor bănești acordate, de reabilitări și terapii specifice.
 Serviciul de Asistență Psihopedagogică Fălești , aduce sincere mulțumiri tuturor participanților și organizatorilor evenimentului.
 Aplauze oamenilor a căror bunătate nu este o strategie, ci un stil de viață! Galerie foto.
   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI