icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
May 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

   ,,Curricula- o provocare la inovație”, aceasta a fost tema seminarului raional al directorilor din instituțiile secundar generale din raion, ce s-a desfășurat la data de 30 noiembrie, în incinta IPLT ,,Mhai Eminescu ”, orașul Fălești.

    Cu o agendă destul de bogată în activități practice, echipa managerială a instituției, condusă de doamna directoare Cristina Tambur și cadrele didactice, ce au desfășurat ore publice în cadrul seminarului, elevii și toți cei implicați în buna organizare și desfășurare a seminarului  au lăsat o amprentă frumoasă în imaginea instituției. Managerii instituțiilor din raion au asistat la orele publice ale cadrelor didactice, care au demonstrat că o școală prietenoasă copilului este acea unde acestora le sunt puse la dispoziție diverse tehnici de lucru, metode interactive, însoțite de tehnică perfomanță pe  care copiii de astăzi sunt ingenioși să le exploreze.

     Aceasta a fost  o provocare la inovație, iar lecțiile au fost apreciate cu calificativul,,foarte bine”.

     La fel, în cadrul seminarului, s-a realizat și o activitate de lucru cu managerii  privitor la responsabilitățile  conform fișei postului  unui director, și anume organizarea și desfășurarea tipurilor de controale în instituție. Acest atelier a fost ghidat de doamna Maria Tescaru, director adjunct, reprezentând un suport teoretic util, aplicabil în activitatea unui director.

   Tehnologia informațională a fosta aplicată  în cadrul  etapei de feedback  a seminarului. Managerilor școlari li sa propus un chestionar online, unde au fost evaluate activitățile desfășurate în cadrul seminarului.

   Alături de echipa managerială au fost colaboratorii DGEC Fălești, care au venit cu cuvințe de mulțumire, adresate tuturor actorilor implicați în buna organizare și desfășurare a seminarului. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI