,,PROMOVAREA MODULUI SĂNĂTOS DE VIAȚĂ” acesta  a fost genericul mesei rotunde desfășurate  la data de  09 noiembrie, 2023, în Instituția de Educație Timpurie  antepreșcolară grădinița nr.8   ,,Prichindel”,  or. Fălești.

  În cadrul activității ca moderatori au fost Adela Țuțuianu, specialistă principală DMCFC,DGEC și  Alina Rarancean, directoarea  Instituției de Educație Timpurie  antepreșcolară grădinița  ,,Prichindel”nr.8 or. Fălești.

Prezenți la masa rotundă au fost, șefa direcției, Mariana OSADȚA,  reprezentanții, Centrului Medicilor de Familie Fălești, Centrului de Sănătate Publică, Fălești, părinți, cadre didactice și manageriale din IET Grădinițele: Glinjeni, Nr.10 or. Fălesti, Mărăndeni, Pruteni, Reuțel, Scumpia.

 

În cadrul mesei rotunde s-au atins următoarele obiective:
    1.Conștientizarea importanței unui mod de  viață sănătos la copii.

    2.Promovarea unor modele de  alimentație sănătoasă în  IET.
    3.Promovarea activităților fizice .
    4.Îmbunătățirea igienei personale la copiii  de vârstă fragedă.

     Fiecare participant la masa rotundă  a conștientizat faptul, că promovarea unui mod de viață sănătos implică o gamă variată de acte normative, legislative  și documente de politici educaționale care au scopul de a încuraja comportamente sănătoase și de a reglementa anumite aspecte legate de sănătatea și bunăstarea copiilor din  grădiniță.

  Aducem mulțumiri dnei Alina Rarancean, manager, cadrelor didactice din  Instituția de Educație Timpurie  antepreșcolară grădinița nr.8  ,,Prichindel”, or. Fălești pentru buna organizare, implicare  și desfășurare a mesei rotunde.Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI