p2024
   

 Turneu internaţional la judo.

 În perioada 20 – 25 aprilie 2018, echipa de judo şi sambo a Şcolii Sportive pentru Copii şi Juniori Făleşti, antrenată de maestru în sport, Şerşniov Evgheni, a avut prima sa deplasare peste hotare, unde a participat la două turnee internaţionale la jupte judo şi sambo, şi cantonament cu alte 5 tări: Rusia, Franţa, Polonia, Guadalupa, Belorus.

 Pe 21 aprilie a avut loc al patrulea turneu internaţional la judo în memoria Eroului Federaţiei Ruse, Malociuev O.G., la care Făleştenii au cucerit două medalii, Frunză Alexandru, în categoria 34 kg, a câştigat medalia de aur şi Varachin Sergiu a cucerit medalia de argint în categoria 38 kg, iar Condrea Vladimir şi Marjin Alexandru s-au clasat pe locul 7 în categoria de 66 şi respectiv 38 kg.

 Pe 22 aprilie, sportivii noştri au participat la turneul internaţional la lupte sambo dedicat zilei cosmonauticii, la care, cu succes a evoluat Bologan Vladislav în categoria 27 kg şi a cucerit medalia de aur.

 După competiţii, echipa din Făleşti a participat la cantonament şi a făcut schimb de experienţă cu sportivi din alte ţări. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI