În atenţia managerilor,

În contextul Acordului de Grant nr.TFO 19354, dintre Republica Moldova şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţii şi Dezvoltarea/Asociaţia Internaţională pentru Dezvoltare (numită colectiv Banca Mondială) privind implementarea proiectului „Fortificarea capacităţilor - Sistemul Informaţional de Management în Educaţie (SIME)”, Ministerul Educaţiei (MEd) aduce la cunoştinţă că în perioada 11.07- 21.07.2017 vor fi realizate instruirile de către reprezentanţii companiei „Cristalion - Plus" SA privind utilizarea versiunii modernizate a SIME şi a website-lui datelor educaţionale publice www.sime.md.

Instruirile vor avea loc atât în Centrul Tehnologii Informaţionale şi Comunicaţionale în Educaţie (CTICE), cât şi în teritoriu în cadrul instituţiilor de învăţământ preventiv selectate, astfel încât se va respecta îndeplinirea indicatorului în cadrul proiectului de 500 de administratori formaţi în analizarea şi utilizarea SIME şi totodată 40 de cadre didactice calificate din învăţământul primar (indicator principal). Instruirile se vor efectua de către reprezentanţii Companiei IT şi totodată se va aplica Metoda Cascada (Cascade).

 In acest context până la data de 01.07.2017 rugăm să confirmaţi disponibilitatea de a participa la cursurile de instruire  din partea directorilor instituţiilor de învăţământ
şi a responsabililor de introducere a datelor în SIME. pe adresa electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. conform listei în format .xlsx .

excel 2010 logo

 

 

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI