icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

       La 15 martie 2019, în incinta LT ,,A.Pușkin” Fălești, s-a  desfășurat  atelierul de lucru cu profesorii de Limbă și literatură română și rusă care predau elevilor cu CES. Obiectivul seminarului a fost formarea competențelor cadrelor didactice prezente  în scopul de  a asigura calitatea testelor de examen pentru acești elevi.

        Formatorii au vorbit despre  tipurile de curricule posibile pentru categoria aceasta de discipoli,  i-au format pe participanți pentru a putea elabora o curriculă modificată prin simplificare, au analizat momente specifice în elaborarea curriculei date la discipline.

      În continuare, formabililii au analizat pe aspecte  concrete calitatea curriculelor elaborate de dumnealor pentru fiecare copil în parte  și au ajuns la anumite constatări, au făcut chiar și rectificări, au venit cu concluzii și sugestii pentru activitatea de viitor.

      Mai apoi  s-a lucrat în atelier  și fiecare cadru a elaborat  un test pentru examenul de absolvire a gimnaziului la disciplină pentru un elev concret , după ce aceste teste au fost prezentate celor prezenți pentru analiză și concretizări  pe conținut,  în corelare cu potențialul elevului,  cu referire la  itemi, la formulare,  la punctele de acordat,  la  baremul de corectare.

      Produsul obținut, după o cizelare finală și aprobarea Comisiilor metodice, va putea fi acordat pentru evaluarea absolvenților  vizați  în sesiunea 2019, care déjà ne  bate la ușă.Galerie foto.

                                                                             A.Saviuc, șef DMCFPC

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI