La data de 31 martie 2018, în incinta Liceului Teoretic „M. Eminescu”, or.Fălești, s-a desfăşurat Turneul Republican „Cupa DGE Făleşti la judo” la care au participat circa 390 de sportivi din 18 localităţi ale Republicii.

     La Turneu au fost prezenţi ca oaspeţi de onoare: Matasî Silvia – șef DGE Făleşti, Valeriu Duminică – secretarul general al Federaţiei de Judo din Republica Moldova, premiant al Campionatului Mondial la judo, participant la Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro- 2016, Polevaia-Secăreanu Angela – observatorul Turneului din partea Federaţiei de Judo a Moldovei, precum și doi oaspeţi din ţara de origine a Judo-ului- Japonia.

    Scopul Turneului a fost popularizarea Judo-ului în raion, atragerea copiilor în secţiile sportive, sporirea motivației de a practica sistematic exerciţiile fizice, promovarea modului sănătos de viaţă.

   După o luptă crâncenă, demonstrată de judoiști, clasamentul general pe echipe a fost:

Locul I – ŞS Făleşti,
Locul II – Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv din Chişinău
Locul III – ŞS Călăraşi
Locul III – ŞS Bălţi.

        Sportivii antrenorilor Taşcu Alin, Taşcu Andrian, Danilescu Vasile, Şerşniov Evgheni au dat dovadă de o bună pregătire tehnico-tactică și de obiectivism în aprecierea performanțelor sportivilor. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI