Întâlnirea cu absolvenții-revelație sufletească.
  Seara de 21 aprilie pentru Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Fălești, a fost un minunat prilej de întâlnire a tuturor celor care, cândva, au fost elevi/liceeni, cu profesorii-cei care, pe parcursul anilor, le-au îndemnat pașii prin labirintul cunoștințelor.
  La serata de revelație sufletescă oaspeții de onoare au fost promoțiile anilor 1977,1987,1997,2007,2012 și cei mai tineri -absolvenții anului 2016.
  Clipele rev
ederii au fost pline de emoții.Foștii elevi s-au ridicat să vorbească, poate cu aceeași emoție ca altădată, pe-atunci fiind teama firească a elevului scos la lecție, astăzi –starea specială a momentului festiv. Și-au amintit de fazele hazlii din timpul liceului, au vorbit despre realizările personale. În discursul absolvenților nu au lipsit cuvintele de recunoștință adresate tuturor cadrelor didactice care au predat și format atâtea promoții de absolvenți. Ba chiar mai mult, absolvenții anului 2012, au oferit cadou instituției „Cartea de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova ”, fapt pentru care le aducem sincere mulțumiri.
  Dialogul spiritual cu absolvenții a fost monitorizat de gazdele liceului-elevii claselor a XII-a cu momente de cântec, dans, poezie.
  Și totuși rădăcinile fiecărui om încep de pe băncile școlii. Din tot ce a fost cândva frumos și interesant, rămâne doar o amintire pe care o trăim asemeni unui vis. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI