p2024
   

IMG 20220322 175608În atenția elevilor participanți la concursul  raional ,,Citind, învăț să fiu”

  Stimaţi participanţi, a luat sfârşit și etapa a II-A a concursului. Menționăm că echipa de jurizare a rămas impresionată de originalitatea lucrărilor prezentate.  Lista elevilor admiși în etapa a III-a (finală) o găsiți atașată! Vă îndemnăm cu încredere să participați și la etapa a III-a, care se va  desfășura în intervalul  23-28 martie 2022.

index1

  Din motive obiective, comisia de concurs a modificat Regulamentul și propune pentru etapa finală o modalitate diferită de organizare.

  Sarcina: Participanții vor expedia un filmuleț cu înregistrarea unui  fragment de proză, nu mai mare de 2 minute,  din creațiile prozatorului Nicolae Rusu. Se admite și realizarea unei scenete sau lecturii pe roluri. (Se admite prelungirea timpului cu 2 minute la necesitate).

  La această etapă elevii pot apela la creativitate și prezență scenică originală, de asemenea se permite implicarea altor colegi, dar rolul principal va fi atribuit participantului. (dacă este vorba de o înscenare sau lectura  pe roluri).

  Filmuleţul va fi expediat până la data de 28 martie 2022, ora 17.00 la adresa electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

  Important! Fișierul video va fi denumit cu numele și prenumele elevului!

Ar fi oportun ca  la începutul recitalului elevul  să se prezinte (numele, prenumele, instituția de învățământ, localitatea).

 ( Rezultatele vor fi anunțate vineri, 01 aprilie 2022 în cadrul unei sărbători festive la Palatul raional de cultură ,,Mihai Volontir”, or. Fălești. Participanții la concurs, învățătorii și părinții vor primi invitația ulterior).

 

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI