p2024
   

                 În scopul responsabilizării sociale pentru asigurarea reformelor în educaţie şi în vederea practicării transparenţei în gestionarea corectă a mijloacelor financiare, la 22 octombrie 2017, în Gimnaziul ,,Mihai Corlăteanu” din s.Glinjeni, s-a desfăşurat  Audierea publică a bugetului instituţiei.

     Implicarea tuturor actorilor educaţionali ce nu rămân indiferenţi la problemele cu care se confruntă şcoala la ora actuală a fost o realizare de succes.

     Graţie echipei organizatorice şi implicării doamnei Bândiu Nina, coordonatoarea Proiectului ,,Şcoala mea” din cadrul Centrului  ,,CONTACT Bălţi",  a reuşit activizarea   părinţilor și elevilor în discuție  şi atragerea   acestora în soluţionarea, de comun acord, a aspectelor lacunare în activitatea educațională  şi  diseminarea bunelor practici ale gimnaziului.

     La finele audierilor, publicul prezent a conchis că, doar cu eforturile comune ale tuturor membrilor comunităţii, şcoala va căpăta dreptul deplin de a se numi prietenoasă copilului. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI