icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   
                                Mesaj de felicitare
  Direcția Generală Educație   și Cultură Fălești, adresează cele mai călduroase felicitări Instituției de Educație Timpurie Grădinița Natalievca cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate!
   Prin munca dumneavoastră asiduă și pasiunea pentru educație, ați modelat vieți, ați oferit cunoștințe și ați inspirat generații întregi de copii.
 Cincizeci de ani de educație dedicată și de contribuții semnificative la formarea tinerei generații merită tot respectul nostru.
  Această aniversare reprezintă un moment de reflecție asupra succeselor remarcabile și a impactului pe care l-ați avut în viețile copiilor, părinților și comunității în ansamblu.
   Educația este temelia pe care se clădește viitorul, iar dumneavoastră, echipa IET Natalievca, ați fost și sunteți arhitecții acestei fundații solide. Prin fiecare râs de copil, fiecare realizare și fiecare vis împlinit, ați confirmat importanța inestimabilă a educației în formarea unei societăți mai bune și mai înțelegătoare.
Vă dorim să continuați a fi o sursă de inspirație pentru toți și să vă bucurați de fiecare moment din această călătorie minunată a educației. Fie ca următoarele decenii să vă aducă și mai multe realizări, sănătate și bucurii! Galerie foto.
Cu aleasă considerație, Mariana OSADȚA
Șefa  Direcției Generale Educație și Cultură Fălești
   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI