icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

 2 Astăzi, s-a desfășurat festivitatea de deschidere a sezonului estival în taberele de odihnă pentru copii și tineret ,,Romantica”, satul Călinești  și ,,Olimp”, satul Pînzăreni.

  La eveniment au fost prezenți: președintele raionului Fălești, dnul Vadim Roșca; vicepreședintele raionului, dnul Tudor Paladi, șefa Direcției Generale Educație și Cultură Fălești, dna Mariana Osadța, șefa DMEFP din cadrul Direcției Generale Educație și Cultură Fălești, dna Svetlana Madan; dnul Bobu Iurie, medic coordonator CSP Bălți subdiviziunea Fălești, reprezentanții  Inspectoratului de Poliție Fălești și reprezentanții mass-mediei locale, redactor –șef, dnul Emil Coliban.

  Festivitatea a început cu onorarea imnului de stat și arborarea drapelului Republicii Moldova în cadrul careului organizat de administrația taberei de odihnă pentru copii ,,Olimp”, din satul Pînzăreni. În cadrul festivității, copiii au prezentat un program artistic  care a cuprins  dansuri și melodii alese.

  DGEC Fălești, în parteneriat cu serviciile responsabile, care vor  asigura securitatea și odihna de calitate a copiilor pe tot parcursul sezonului estival, le dorește copiilor: VACANȚĂ FRUMOASĂ ȘI ODIHNĂ PLĂCUTĂ!  Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI