icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

 f26.03Cu bucurie vă anunțăm primul succes obținut la Olimpiadele Republicane - 2024!

 Suntem încântați să vă comunicăm că, în cadrul Olimpiadei Republicane la Biologie, desfășurată recent, eleva din clasa a IX-a, din Instituția Publică Gimnaziul „Mihail Corlăteanu”, Glinjeni, Ciobanu Elena, a obținut un rezultat remarcabil, clasându-se pe locul III în competiția acerbă.

  Direcția Generală Educație și Cultură Fălești transmite cele mai sincere felicitări elevei și profesoarei de biologie și chimie, Căruntu Svetlana, pentru dedicarea lor, pregătirea riguroasă și succesul înregistrat în astfel de competiții de nivel înalt.

  Această performanță excepțională este o sursă de mândrie nu doar pentru elevă, profesoară și instituția de învățământ, ci și pentru întregul raion Fălești.

   Vă urăm mult succes în toate provocările viitoare!

     Cu deosebită considerație, Consiliul Olimpic Raional

     IMG 6b9e02690cc20f9f550ed26239011a60 VÎn ultima zi a prestigioaselor Olimpiade Școlare desfășurate în perioada 03-24 februarie, s-a desfășurat competiția pentru elevii pasionați de informatică. Elevii au avut oportunitatea să își pună la încercare creativitatea și gândirea logică, de la probleme de algoritmică și programare, până la provocări practice de rezolvat probleme. Participanții s-au implicat cu determinare și concentrare, lucrând individual pentru a găsi cele mai bune soluții la problemele propuse.

    La finalul zilei, membrii juriului au determinat câștigătorii concursului

index1

   În timp ce se încheie această etapă a olimpiadelor școlare, sperăm că spiritul competitiv și dorința de cunoaștere vor rămâne vii în inimile participanților, inspirându-i  să  continue  să exploreze și să se dezvolte. Galerie foto.

    Continuați să vă dedicați pasiunii pentru învățare și explorare, căci cunoașterea este cea mai frumoasă călătorie pe care o putem întreprinde.

         Cu gratitudine, Consiliul Raional de Coordonare.

 
„Calitatea esențială pentru realizarea succesului
                                                        este perseverența.” - John D. Rockefelle

 IMG 820497d41e2c8aae7b4164e17c1685b0 V   O nouă zi de concurs în cadrul olimpiadelor școlare la disciplinele Istoria românilor și universală, precum și Limbi străine (Limba engleză și Limba franceză)! Elevii au demonstrat încă o dată pasiune, determinare și dedicare în domeniile lor de studiu.

   După evaluarea de către membrii Juriului  a probelor de concurs a fost stabilit următorul clasament:

index1

  Direcția Generală Educație și Cultură Fălești transmite felicitări participanților pentru performanțele obținute și adresează sincere mulțumiri profesorilor care au ghidat și îndrumat discipolii în parcursul lor academic.  Mult succes în continuare! Galerie foto.   

           Cu deosebită cosiderație, Membrii Consiluilui Raional de Coordonare

   La data de 11 februarie 2024, în cadrul Olimpiadei  la disciplinele Limba și literatura rusă (limba de instruire), Limba și literatura rusă (școala națională) și Fizică, participanții au demonstrat nu doar dedicare și perseverență, ci și pasiune pentru cunoaștere și excelență.

   După evaluarea de către membrii Juriului  a probelor de concurs a fost stabilit următorul clasament:

index1

     Direcția Generală Educație și Cultură Fălești transmite felicitări participanților pentru performanțele obținute și pentru curajul de a-și încerca limitele! Indiferent de rezultatele pe care le-au obținut, fie că sunt victorii personale sau podiumuri strălucitoare, fiecare  dintre ei merită felicitări, pentru angajamentul și munca depusă. Fiecare pas pe care l-au realizat în acest drum al cunoașterii îi aduce mai aproape de excelență și succes. Galerie foto.

     Direcția Generală Educație și Cultură Fălești adresează sincere mulțumiri profesorilor care au ghidat și îndrumat discipolii lor pe drumul cunoașterii și excelenței, oferindu-le inspirație și încredere  în propriile forțe.

      

 

 

      Cu deosebită cosiderație, Membrii Consiluilui Raional de Coordonare

 
bl Vă anunțăm că la data de 10.02.2024, s-a desfășurat cu succes Olimpiada școlară la disciplinele Chimie și Geografie.
  A fost o zi plină de competiție și emoții. Participanții au demonstrat cunoștințe  și abilități la  disciplinele nominalizate.
  După o evaluare riguroasă  a probelor de concurs, a fost stabilit următorul clasament:
index1
 Felicitări câștigătorilor și tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea olimpiadelor școlare! Galerie foto.

IMG 07221f80c56188d90b8bcf84fed6d605 V   La data de 04 februarie 2024, au fost desfășurate Olimpiadele școlare la disciplinele Limba și literatura română, Biologie și susținerea Proiectelor în domeniul Educației Ecologice.

   A fost nu doar o provocare intelectuală,  ci și o oportunitate pentru elevi de a-și demonstra pasiunea pentru disciplinele  de studii și de a-și măsura abilitățile într-un mediu competitiv.

   Susținătorii proiectelor în domeniul Educației Ecologice au demonstrat creativitate și implicare în inițiative care promovează conștientizarea și acțiunile practice pentru protejarea mediului.

   Direcția Generală Educație și Cultură Fălești aduce mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestor concursuri, de la profesori și până la elevi, pentru efortul și pasiunea pe care le investesc în educație.Galerie foto.

index1

       Direcția Generală Educație și Cultură Fălești  transmite felicitări elevilor și profesorilor acestora pentru efortul lor și  dedicarea deosebită, pentru rezultatele obținute!

           "Educația este cheia succesului în viață și poarta deschisă către

       oportunități nelimitate." - Solomon Ortiz

     Cu bucurie și entuziasm, Instituția Publică Liceul„ Mihai Eminescu”, din orașul Fălești, a găzduit astăzi, 03 februarie 2024, Olimpiada Școlară Raională.

     Evenimentul, organizat de către Direcția Generală Educație și Cultură Fălești a adunat 49 de eleve/elevi talentați, din întreg raionul, oferindu-le posibilitatea de a-și demonstra cunoștințele și abilitățile la disciplinile Matematică, Limba și literatura română (alolingvi).IMG f7c935f8c02c3393dff31f58f1766ef1 V

    Șefa Direcției Generale Educație și Cultură Fălești, dna Mariana OSADȚA, prezentă la eveniment,  a felicitat participanții  cu rezultatele obținute la olimpiadele școlare, care s-au desfășurat la nivel de instituții de învățământ, i-a încurajat și le-a transmis  succese și inspirație la etapa raională a olimpiadelor școlare, menționând că indiferent de rezultatele finale, fiecare moment petrecut la acest concurs reprezintă o oportunitate de creștere și învățare.

    Competiția a cuprins probe complexe și provocatoare. Elevii au dat tot ce au avut mai bun pentru a rezolva sarcinile propuse.

   IMG a49522f70570a692dec697db6452a4f1 V Mulțumim organizatorilor, echipei manageriale din liceul gazdă, membrilor Consiliului de Coordonare, membrilor Juriilor, cadrelor didactice și susținătorilor implicați în pregătirea și desfășurarea Olimpiadelor Școlare Raionale.

    Felicitări tuturor participanților pentru efortul depus și pentru spiritul lor competitiv.

    Mulțumim pentru o zi plină de învățare și excelență! Galerie foto.

index1

 

      Final  cu  rezultate  frumoase !
    În perioada 19.05 - 21.05.2023 s-au desfăsurat olimpiadele republicane la disciplinele: Limba si literatura romana (alolingvi) și Economie, iar participanții din raionul nostru ne-au bucurat cu rezultate foarte bune.

   La disciplina Limba și literatura română, eleva din clasa a IX-a, Dvorschi Elena, și elevul din clasa a XII-a, Matcovschi Marius, din IP Liceul Teoretic"Alexandru Puskin”, Fălești, fiind ghidați de profesoarele  Chifiac Olga și Deaciuc Ina, au obținut Locul III.

    La disciplina  Economie, Locul III  a fost obținut de Procopov Vladimir, elev din clasa a XI- a, din IP Liceul Teoretic"Alexandru Puskin”, Fălești, având-o ca coordonatoare profesoara de matemadică din liceu, Diaciuc Gabriela.
    Directia Generala  Educatie si Cultura Făleşti, felicită elevii și profesoarele, pentru rezultatele inregistrate, pentru promovarea imaginii liceului și a raionului Fălești la nivel  național.

   Aducem mulțumiri și înaltă apreciere activității profesoarelor, pentru munca depusa în pregatirea discipolilor și pentru  asigurarea  calității  procesului  educațional, atât la nivel raional, cât și la nivel național.

    Adresăm profundă recunoştinţă părinților pentru susținerea procesului  educaţional, prin  formarea unor personalităţi complexe ca identitate naţională  prin prisma şi exemplul propriului copil.

    Totodată, Direcția Generală Educație și Cultură Fălești felicită elevii, care au obținut locul III la disciplina  Limba și literatura romănă, cu  Nota „10” din oficiu, la această disciplină, la examenele de absolvire a gimnaziului și de bacalaureat, sesiunea 2023. Galerie foto.

    Cu deosebită consideraţie, DGEC Făleşti                                                                

Un nou  succes  la  Olimpiadele  republicane - 2023

  3  În  perioada 07- 09 mai, la  Universitatea de Stat din Moldova s-a desfășurat Olimpiada Republicană la Geografie.

   Elevul clasei a XI-a, din  Instituția  Publică Liceul Teoretic „Alexandru Pușkin” din orașul Fălești, Procopov Vladimir, a obținut  Premiul III, la acest concurs.                                

   Direcția Generală Educație și Cultură Fălești, transmite felicitări  elevului, pentru  acest  rezultat și  exprimă  recunoștință profesoarei  Ceahur Daria, pentru activitatea desfășurată cu elevii  capabili  de  performanțe  înalte, dorindu-le  succese  în continuare.

Învățătura este un aur care are preț oriunde.

                                                                  Epictet, filozof grec

     La data de 09 aprilie 2023, a fost ultima zi de competiție din cadrul olimpiadelor școlare raionale, ediția 2023. În această zi au concurat 47 de elevi la disciplina Educație fizică  și 11 elevi la Științe.
    La disciplina Educație fizică participanții au rezolvat o probă teoretică după care au susținut  probele sportive.
   Concursul integrat de Chimie, Fizică și Biologie pentru Juniori a fost o provocare pentru participanți, deoarece elevii au avut de selectat răspunsuri din proba test  și de rezolvat  probleme  specifice  celor  trei  discipline.     
   În baza rezultatelor testelor scrise și probelor sportive, Membrii Juriului au evidențiat  premianții  concursului și  au  stabilit următorul clasament.

index1

    Direcția Generală Educație și Cultură Fălești  aduce mulțumiri  cadrelor didactice care au depus efort  în pregătirea discipolilor pentru olimpiadele școlare, iar elevilor  le  adresează  felicitări  pentru rezultatele obținute și le  dorește pe viitor perseverență  în acumularea cunoștințelor necesare pentru  a obține rezultate performante. Galerie foto.

succes Ne  bucurăm  pentru  primul  succes  obţinut   la  Olimpiadele  republicane - 2023

    Eleva  clasei  a  XI-a  din  Instituția   Publică  Liceul  Teoretic „Mihai  Eminescu” din  orașul  Fălești, Garlaciuc  Alexandra,  a  obținut  Mențiune, la  disciplina Limba  franceză.

Direcția  Generală  Educație  și  Cultură  Fălești  transmite  felicitări  elevei  pentru rezultatul  obținut  și   exprimă  recunoștință  profesoarei  Elena  Iordachi,  pentru   activitatea  desfășurată  cu  elevii  capabili  de  performanțe  înalte.

                                  Cu deosebită  consideraţie, Consiliul  Olimpic  Raional

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI