icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

 Vacanța de Paști a fost plină de evenimente sportive, la care au evoluat elevii școlii sportive Făleşti. La 07 aprilie, Selecționatele de fotbal U-16 și U-18, conform Programului Campionatului RM, s-au deplasat în or.Drochia, unde s-a disputat meciul cu ȘS din localitate, ambele echipe din Fălești au obținut victorie 2-0 (U-16 ) și 1-0 ( U - 18 ). Pe 10 aprilie tot aceste echipe se deplasează la Brătușeni, unde obțin o nouă victorie, de data aceasta 4-1 și 6-0.

   Sâmbătă, 14 aprilie pe stadionul „Spicul”, au fost desfășurate meciurile din etapa a XVII-a a  Campionatului Republicii Moldova la fotbal, Copii și Juniori, ediția 2017-2018 (Retur ). Divizia „B ” Seria Nord, U-16 și U-18. Oaspeții Făleștenilor au fost semenii lor din ȘS Sîngerei. Discipolii antrenorului Corotaș Anatolie (U – 18), au început meciul cu o mare responsabilitate, avînd o motivație argumentată. Aratând un joc tehnic și tactic bine înghegat au obținut o victorie 4 -0 Golurie fiind marcate de Crețu Dinu (3) și Moraru Dan ( 1 ). Acumulînd 38 puncte, Făliștenii sunt clasați pe locul patru. Elevii antrenorului Cojocari Vladimir (U – 16), după patru victorii obținute în RETUR, de data aceasta au cedat fotbaliștilor din Sîngerei cu scorul 3-2.

  12-14 aprilie 2018 în or. Orhei sa desfășurat Campionatul Moldovei la box, rezervat elevilor cu anul nașterii 2004-2005. ȘS Fălești a participat la aceste competiții cu 11 sportivi la 8 categorii de greutate.

  Discipolii antrenorului Cernencov Igor, Istratii Oleg și Ciurari Artur s-au clasat pe locul III, obținând medalii de bronz, iar Botnariuc Nichita - medalia de argint.

  10-12 aprilie elevii antrenorilor de handbal Neușev Valerii și Barbacaru Natalia au participat la Turneul Republican de handbal, desfăşurat în or. Drochia, cu participarea echipelor Şcolilor Sportive din Bălţi, Sângerei, Făleşti şi Drochia. Echipele s-au întors cu diplome de gradul I şi III. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI