icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  AO Centrul Național de Mediu are plăcerea de a anunța extinderea termenului concursului „Creează o pădure bebe”, destinat dezvoltării unei atitudini pozitive față de resursele forestiere în rândul tinerilor. Concursul își propune să îmbunătățească cunoștințele teoretice și abilitățile practice ale elevilor în ceea ce privește sădirea, îngrijirea și monitorizarea arborilor.

  Acest eveniment face parte din proiectul „Să creștem o pădure. Educăm #Generația Pădurii”, susținut financiar de USDA Forest Service International Program. Scopul general al proiectului este promovarea implementării Programului Național de Împădurire prin intermediul campaniilor de educare și conștientizare a tinerei generații.

  Invităm toate școlile să participe activ la acest concurs și să contribuie la educarea unei noi generații responsabile față de mediul înconjurător

  Termenul limită de prezentare a dosarului:  05 iulie 2024 ora 12.00 (ora Chișinăului) în format electronic la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau completând formularul: 
https://forms.gle/i4LGsbgsmNxpojmg9


  Pentru  informații suplimentare, ne puteți contacta la adresa electronica: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numarul de telefon 060021715, persoana de contact Alina Bugaci.

  Haideți să creștem împreună o pădure și să educăm #GenerațiaPădurii!

mapa

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI