unnamed    Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează în perioada 5 martie – 30 aprilie 2021 Hackathon-ul „REClama”, ediția a II-a.

   Scopul evenimentului este de a stimula creativitatea și a dezvolta competențele digitale și antreprenoriale al elevilor cu vârsta cuprinsă între 11-18 ani.

   La Hackathon-ul „REClama” pot aplica doar echipe formate din 3-6 membri, cu vârsta cuprinsă între 11-14 ani pentru categoria Junior și 15-18 ani pentru categoria Middle, coordonați de un cadru didactic.

  Elevii interesați vor crea conceptul unei companii, incluzând denumirea și serviciul prestat sau produsul/ele propuse spre comercializare/vânzare.

 Pentru această companie, echipele trebuie să realizeze un spot publicitar care promovează sau vinde un serviciul sau produsul/ele acestei companii.

Video realizat de echipă trebuie să respecte următoarele cerințe tehnice:

  • Durata videoclipului: 2 minute (maxim);
  • Rezoluție minima a imaginii: 480 pixels;
  • Format recomandat: MPEG 4. 

Spotul publicitar va fi transmis completând formularul online https://forms.gle/4b2pPgScSCbW8Rzn8 până pe data de 30 aprilie 2021.

Pentru a lua cunoștință cu condițiile de participare, criteriile de jurizare dar și fondul de premiere, vă invităm să consultați REGULAMENTUL Concursului REClama, ediția a II-a (DESCARCĂ).

Evenimentul este organizat de Centrul Republican pentru Copii și Tineret în parteneriat cu  Crunchyroll

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI