La data de 12.02.2021, în incinta Centrului Regional de Resurse pentru Tineret s-a desfăşurat şedinţa de totalizare a rezultatelor programului raional de granturi pentru tineret, ediţia 2020.

   La eveniment au participat, d-ul Tambur Veaceslav, vicepreşedintele raionului Făleşti, Mariana Osadţa, şef DGEC Făleşti, Lungu Liliana, şef adjunct DGEC Făleşti, partenerii programului, prestatorii de servicii pentru tineret, reprezentanţii mass-mediei locale, liderii grupurilor de iniţiativă a tinerilor şi mentorii adulţi care au sprijinit grupurile.

  În cadrul şedinţei au fost prezentate rezultatele programului iar pentru schimb de experienţă a fost propus spre vizionare un filmuleţ, constituit din fotografii de la activităţile organizate de tineri.

  La finalul evenimentului au fost înmânate diplome şi mesaje de gratitudine pentru parteneri şi participanţi.

  DGEC Făleşti aduce mulţumiri tuturor partenerilor şi participanţilor pentru implicare şi susţinere în organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul programului raional de granturi şi le urează tinerilor succese în realizarea noilor iniţiative. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI